نام گذاری هرباریوم دانشکده مهندسی منابع طبیعی به نام استاد فرهیخته و پیشکسوت جناب آقای دکتر سید جمال الدین خواجه الدین

در اوایل دهه شصت همزمان با انجام طرح  قرق منطقه فریدن اصفهان و طرح مطالعات پوشش گیاهی جنگل در استان چهار محال  وبختیاری ، اقدام به جمع آوری و شناسایی گونه های گیاهی در مناطق اجرای طرح گردید و زیر بنای ایجاد هرباریومی برای اهداف پژوهشی و آموزشی فراهم گردید. در سال 1372 با تأسیس دانشکده منابع طبیعی ،هرباریوم دانشکده به طور رسمی تاسیس و آغاز به کار نمود و طی قریب 40 سال گذشته  با تلاش و پشت کار استادان محترم از جمله جناب آقای دکتر سید جمال الدین  خواجه الدین، جناب آقای دکتر مهدی بصیری و جناب آقای دکتر محمدرضا وهابی و کارشناسان گروه مرتع و آبخیزداری بر غنای گونه ای هرباریوم افزوده شده است. هم اکنون حدود بیست و چهار هزار گونه گیاهی که عمدتا  فلور گیاهی استان اصفهان و چهار محال و بختیاری را شامل می شود دراین هرباریوم موجود است . همچنین هشت هزار گونه خارجی عمدتا از کشور های بلوک شرق ونمونه هایی ازکشورانگلستان به صورت تبادل گونه ای به گونه های هرباریوم اضافه شده است. به پاس تلاش های بی وقفه ای که جناب آقای دکترسید جمال الدین خواجه الدین در راه اندازی و تکمیل این مجموعه ارزشمند داشته اند هم زمان با گرامیداشت هفته منابع طبیعی و نشست علمی "چالش ها و فرصت های منابع طبیعی و محیط زیست ایران در آستانه ورود به قرن15" در تاريخ 18 اسفندماه 1400 هرباریوم دانشکده منابع طبیعی به نام این استاد پیشکسوت و چهره ماندگار دانشکده نام گذاری شد.

هرباریوم دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان در نمایه هرباریوم های جهان(IH) ثبت شد:

هرباریوم دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان با داشتن بیست و چهار هزار نمونه گیاهی از هرباریوم های معتبر مراکز علمی کشور به حساب می آید. امروزه گام نخست جهت به رسمیت  شناختن و معرفی جهانی هر هرباریوم ثبت آن در نمایه بین المللی هرباریوم هاست بطوری که فقط هرباریوم های نمایه شده می توانند به عنوان هرباریوم مرجع برای نگهداری نمونه تیپ گونه های جدید مورد استفاده قرار گیرند. خوشبختانه با پیگیری های انجام شده توسط سرکار خانم مهندس بیات مسئول هرباریوم دانشکده منابع طبیعی هم اکنون این هرباریوم با کد اختصاصیHIUT در نمایه بین المللی هرباریوم های دنیا ثبت شده است. ازین پس محققان و دانشمندان علوم گیاهی و رشته های مرتبط می توانند با ارسال نمونه های هرباریومی به منظور نگهداری در این هرباریوم شماره هرباریومی جهت درج در مقالات و نوشته های علمی دریافت نمایند.

اطلاعات هرباریوم در سایت موسسه مزبور با کد HIUT به آدرس زیر قابل دسترس است: