عقد قرارداد پروژه پژوهشی بین المللی در قالب همکاری های علمی ایران و چین

پیرو اولین فراخوان طرح های مشترک بین الملل  صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد علوم طبيعي چين (NSFC) در سال ۱۴۰۰ خوشبختانه  ۳ طرح از دانشگاه صنعتی اصفهان مورد پذیرش قرار گرفت.  تفاهم نامه اجراي يكي از پروژه هاي مذكور که مجری آن آقای دکتر محسن سلیمانی دانشیار گروه محیط زیست دانشکده مهندسي منابع طبیعی است با عنوان برهم كنش هاي ميكروارگانيسم- گياه علف چيني (Miscanthus sinensis) رشد يافته در باطله هاي معدني و پتانسيل آن براي زيست پالايي  در اواخر خرداد ماه سال ۱۴۰۱ نهايي شده است. این پروژه در مدت زمان ۳ سال و با همکاری دکتر Weimin Sun استاد موسسه محیط زیست و علوم خاک آکادمی علوم گوانگژو و ۷ دانشجوی دکتری و پسادکتری اجرا خواهد شد. لازم به ذکر است در بین دانشجویان مذکور خانم مرضیه میرجانی دانشجوی دکتری علوم و مهندسی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی نیز به عنوان یکی از همکاران پروژه رساله دکتری خود را در قالب طرح مذکور انجام خواهند داد.

لينك خبر: