جلسه معارفه دانشجويان ورودی 1401 دانشکده مهندسی منابع طبیعی برگزار شد

جلسه معارفه دانشجويان ورودی 1401 دانشکده مهندسی منابع طبیعی عصر روز شنبه نهم مهرماه 1401 از ساعت 13:30 تا 15:00 در سالن آمفی تئاتر دانشكده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این جلسه كه با حضور نودانشجويان و همراهان طرح هدی در كنار هيات رييسه دانشكده، مديران گروه‌های آموزشی، اساتيد راهنمای طرح هدی و چند نفر ديگر از اعضای هيات علمی دانشكده برگزار گرديد ضمن خوش آمدگويی به نودانشجويان، به معرفی اصول و قواعد آموزشی رشته های سه گروه آموزشي علوم و مهندسی محيط زيست، شيلات و مهندسی طبيعت پرداخته شد.

پس از سخنرانی جناب آقای دكتر ميرغفاری، رياست محترم دانشكده منابع طبيعی، جلسه با اجرای دو مسابقه مفرح دانشجويی ادامه يافت و در پايان به سوالات نودانشجويان پاسخ داده شد و در مورد موضوعات مختلف از جمله آينده شغلی رشته‌های دانشکده مهندسی منابع طبیعی بحث و تبادل نظر شد.

لازم به ذكر است در هفته های آتی جلساتی به منظور آشنايی بيشتر نودانشجويان هر يك از سه گروه‌ آموزشی دانشکده مهندسی منابع طبیعی با اساتيد گروه برنامه ريزی شده است كه به نحو مقتضی به اطلاع خواهد رسيد.