انتصاب مسئول دفتر آموزش، ترويج و ارتباطات مردمی دانشكده منابع طبیعی

طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشکده منابع طبیعی، جناب آقای دکتر سید علیرضا موسوی، عضو محترم هیات علمی گروه مرتع و آبخیزداری به عنوان مسئول دفتر آموزش، ترويج و ارتباطات مردمي دانشكده منصوب شدند.

در متن حکم آمده است «نظر به تجربيات ارزنده و شايستگي‌هاي جنابعالي، به موجب اين ابلاغ بعنوان مسئول دفتر آموزش، ترويج و ارتباطات مردمي دانشكده منصوب مي‌شويد. اميد است در پرتو الطاف الهي و تعامل با همكاران ارجمند و استفاده از ظرفيت عظيم دانشجويان گرامي براي توسعه ارتباطات اجتماعي و ترويجي مرتبط با فعاليت‌هاي علمي دانشكده، برنامه‌ريزي و اقدامات عملي انجام گيرد.»

اهم فعالیت‌های دفتر آموزش، ترویج و ارتباطات مردمی به شرح زیر است:

- مشارکت فعال در آموزش‌های مرتبط با منابع طبیعی و محیط زیست در مدارس

- تقویت ارتباط دانشکده با رسانه های جمعی، صدا و سیما، نشریات و روزنامه ها

- ایجاد یا تقویت راه‌های ارتباط مستقیم با جامعه

- برقراری ارتباط با ادارات و سازمان‌های مرتبط به منظور گسترش تعاملات و تقویت جایگاه دانشگاه در ساختار اداری و تصمیم سازی منابع طبیعی و محیط زیست در سطح استان و کشور

- تقویت ارتباط دانشکده با سازمان‌های غیردولتی فعال در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست

- بیان دیدگاه ها در خصوص مسائل و مشکلات منابع طبیعی و محیط زیست از طریق دیدار یا مکاتبه با مراجع و مقامات استانی و کشوری و برگزاری نشست‌های کارشناسی

- فعالیت‌های آموزشی و ترویجی در خصوص اهمیت منابع طبیعی و محیط زیست و مسائل و مشکلات موجود از طریق تولید محتوای علمی و فرهنگی، انتشار گاهنامه های ترویجی، تهیه و نصب بیلبورد در سطح دانشگاه و شهر

علاقه مند  می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر یا همکاری به صفحه دفتر آموزش، ترويج و ارتباطات مردمي در تارنمای دانشکده و یا دفتر جناب آقای دکتر سید علیرضا موسوی مراجعه فرمایند.

آدرس صفحه در تارنمای دانشکده: https://natres.iut.ac.ir/fa/Office-of-Education

تلفن تماس: 03133911019