کسب جایزه ملی محیط زیست توسط جناب آقای دکتر محسن سلیمانی

در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست، که سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ با حضور «علی سلاجقه» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و «انسیه خزعلی» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و معاونین سازمان و مدیران کل ادارات حفاظت محیط زیست استان های کشور در پارک پردیسان برگزار شد، جناب آقای دکتر محسن سلیمانی در بخش متخصصین و محققان دانشگاهی به عنوان نفر برگزیده و حایز رتبه سوم معرفی شدند. همچنین از فعالیتها و تلاش های ارزشمند جمعیت حمایت از منابع طبیعی و محیط زیست (پیام سبز) با ارائه لوح جشنواره قدردانی شد.

شایان ذکر است در این دوره از ٢۶ برگزیده در ۶ گروه (بخش موسسات عمومی و سازمان های دولتی، شرکتهای خصوصی، شرکتهای دانش بنیان، سازمان های غیردولتی محیط زیستی (سمن ها)، اشخاص حقیقی و بخش متخصصین و محققان دانشگاهی) با تقدیم تندیس و لوح جشنواره تقدیر و تجلیل به عمل آمد. خاطرنشان می سازد این مراسم بعد از ۶ سال از گذشت دوره دوازدهم در سال ۱۳۹۶، امسال برگزار گردید.

همكاران دانشكده مهندسی منابع طبيعی از خداوند سبحان برای ايشان آرزوی موفقيت و بهروزی دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این لینک  مراجعه فرمایید.