مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 1397 دانشکده مهندسی منابع طبیعی

به همت دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و همیاری معاونت دانشجویی دانشکده مهندسي منابع طبیعی و همچنین معاونت فرهنگی دانشگاه، مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 1397 دانشکده مهندسي منابع طبیعی در تاریخ 2 تیرماه 1401 از ساعت 15 لغایت 20 برگزار گردید. این مراسم به جهت رعایت موارد و پروتکل های بهداشتی در محوطه بیرونی دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید. در این مراسم دانشجویان که از رشته های مختلف مهندسی طبیعت، علوم و مهندسی محیط زیست و علوم و مهندسی شیلات بودند لباس های فاخر فارغ التحصیلی برتن کرده و در مکان های مختلف دانشگاه عکس یادگاری گرفتند و کیک فارغ التحصیلی بریدند. در این مراسم برخی از اعضای خانواده دانشجویان و معاون دانشجویی دانشکده نیز حضور داشتند و در جمع دانشجویان خاطرات خود را بیان کردند. دانشکده مهندسي منابع طبیعی برای این عزیزان فارغ التحصیل بهترین­ها را آرزو می­کند.