سومین شماره فصل‌نامه علمی‌ تخصصی‌ دانشجویی آبان منتشر شد

شماره سوم فصل‌نامه علمی‌ تخصصی‌ دانشجویی آبان به سردبیری و مدیر مسئولی خانم مهندس سحر قلی‌زاده طهرانی منتشر شد.

مطالب این شماره عبارتند از:  تحلیل فراوانی دبی سالانه حوضه کرخه در ترسالی‌ها و خشکسالی‌ها، لزوم همگرایی تخصص‌های مختلف علوم آب جهت حکمرانی شایسته آبخیز، مروری بر مزایا و معایب تولید و مصرف محصولات تراریخته، کلنگ‌ها همیشه برای آبادانی به هوا نمی‌روند گاهی گور هم می‌کند، گرمایش جهانی عامل سرعت بخشیدن به انتقال بیماری‌ها، روش‌های تعیین جنسیت در تاس ماهیان، دانشگاه به شما کار یاد نمی‌دهد بلکه راه کار یاد گرفتن را یاد می‌دهد، دستاورد‌ها و فناوری‌های شیلاتی، اخبار، معرفی کتاب و مقاله لاتین .

علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر فایل سومین شماره  فصل‌نامه علمی‌ تخصصی‌ دانشجویی آبان را دانلود نمایند.

لینک دانلود فصل نامه