راه اندازی دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) درآزمایشگاه مرکزی دانشکده منابع طبیعی

در راستای توسعه فعالیت ­ها و افزایش ارائه خدمات آزمایشگاهی به اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و همچنین متقاضیان خارج از دانشگاه، دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) ساخت شرکت کیانشار دانش درآزمایشگاه مرکزی دانشکده منابع طبیعی راه­ اندازی شده است. کروماتوگرافی مایع با بازده بالا یا کروماتوگرافی مایع با فشار بالا (HPLC) یک روش کروماتوگرافیک است که برای جداسازی مخلوطی از ترکیبات در شیمی تجزیه و بیوشیمی با هدف تعیین نوع، مقدار ویا خالص ­سازی ترکیبات مورد استفاده قرار می­ گیرد. جهت اطلاع از چگونگی استفاده از خدمات دستگاه مذکور به سایت آزمایشگاه مرکزی دانشکده به آدرس https://natres-centlab.iut.ac.ir/ مراجعه نموده و یا با کارشناس آزمایشگاه سرکار خانم مهندس شهره محمدی  (داخلی 3571) تماس گرفته شود.

مشخصات دستگاه:

• آشکارساز UV/Vis  مدل DU800