تاسیس انجمن دانش آموختگان دانشکده مهندسی منابع طبیعی

در مراسم جشن 30 امین سالگرد تاسیس دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان که در تاریخ 22 آبان 1402 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد، تاسیس انجمن دانش آموختگان دانشکده مهندسی منابع طبیعی اطلاع رسانی گردید. این انجمن به یاری خداوند و به همت جمعی از دانش آموختگان، کارشناسان و اعضای هیئت علمی دانشکده با هدف ایجاد و حفظ ارتباط موثر و تبادل تجارب علمی، اقتصادی و اجرایی دانش آموختگان شکل گرفته است. تاکنون چهار جلسه با حضور هشت نفر از اعضای هیات موسس برگزار شده و مراحل ثبت انجمن ذیل انجمن دانش آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان در حال انجام است.

اهداف تاسیس انجمن دانش آموختگان دانشکده مهندسی منابع طبیعی عبارتند از:

• ایجاد تعامل بین دانش آموختگان و دانشکده
  • تشکیل شبکه ارتباطی دانش آموختگان
  • هم افزایی توانمندی های دانش آموختگان داخل و خارج از کشور
  • انتقال تجربیات کاری و معرفی دستاوردهای دانش آموختگان
  • معرفی موقعیت های شغلی

دانش آموختگانی که حداقل يك مقطع تحصيلي خود را در اين دانشكده گذرانده باشند، می توانند متقاضی عضویت در این انجمن شوند. اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عضوگیری، سامانه برخط ثبت نام اعضا و برگزاری مجمع عمومی به زودی از طریق تارنمای دانشکده مهندسی منابع طبیعی اطلاع رسانی خواهد شد.