رفتن به محتوای اصلی
x

برگزیدگان هفتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست (ویژه دانشجویان دانشگاه های کشور)

به منظور فرهنگ سازی در زمینه حفاظت محیط زیست و همچنین ایجاد انگیزه و روحیه در بدنه دانشجویی دانشگاه ها برای گام برداری در جهت حفظ و ارتقای کیفیت محیط زیست، هفتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست (ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور) به همت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. این برنامه با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی دانشگاه در یازدهم اردیبهشت 1402 همزمان با گرامیداشت روز جهانی زمین پاک (22 آوريل) با حضور مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، مسئولان و پژوهشگران در حوزه محیط زیست، در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم آقای دکتر میرغفاری رییس دانشکده منابع طبیعی ضمن اشاره به سوابق و اهمیت برنامه های اعطای جوایز ملی و بین المللی، بر شناسایی و معرفی دانشجویان در زمینه محیط زیست در راستای فرهنگ سازی در این بخش تاکید کردند.

دکتر محسن احمدی، دبیر برگزاری این رویداد با ارایه گزارشی از روند برگزاری هفتمین جایزه بیان داشت: این رویداد به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و انجمن علمی دانشکده منابع طبیعی هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می شود تا تلاش های علمی و پژوهشی دانشجویان کشور در عرصه محیط زیست را تقدیر کند و فرهنگ حفاظت از طبیعت را در جامعه دانشگاهی را ترویج دهد.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی منابع طبیعی افزود : در این مراسم، 9 دانشجوی برتر در 5 بخش رساله دکترا، پایان نامه کارشناسی ارشد ، ابداع و اختراع ، حفاظت از گونه های در معرض خطر و فرهنگ سازی محیط زیست معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند. وی ادامه داد: از مهمترین ویژگی های این دوره از برگزاری رویداد محیط زیست تنوع فعالیت های شاخص دانشجویان در  32 رشته تحصیلی بود که نشان دهنده رویکرد ویژه علمی دانشگاه های کشور به موضوعات محیط زیستی است.

دکتر احمدی خاطرنشان کرد: در این رویداد 54 طرح از 30 دانشگاه های سراسر کشور ( دولتی – آزاد – غیر انتفاعی) به دبیرخانه ارسال شده است که بیشترین طرح ها در گروه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) بوده است.

از جمله طرح های برگزیده معرفی شده در این دوره می توان به طرح برگزیده امید پوره ئی، دانشجوی دکترای شیمی، دانشگاه بوعلی سینا همدان اشاره کرد که موفق به کسب عنوان مقام برگزیده در بخش رساله برتر شد. این طرح با عنوان تصفیه پساب پالایشگاه با فرایندهای همگن فنتون و پرسولفات فعال شده با نور فرابنفش و نور خورشید، موفق به کسب افتخاراتی همچون ثبت اختراع ملی با تاییدیه بنیاد ملی نخبگان، طرح پژوهشی مورد حمایت شرکت نفت و انتشار مقالات متعدد در مجلات معتبر  ملی و بین‌المللی، شده است.

مقام برگزیده بخش پایان نامه برتر، به دانشجوی رشته کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه تربیت مدرس اهدا شد که توانسته است با ارایه پایان نامه مطالعه تطبیقی نقاشی معاصر ایران و نقاشی معاصر غرب از منظر آگاهی بخشی نسبت به مسائل زیست محيط ؛ رویکردی نوین و جذاب به منظور افزایش توجه به مشکلات محیط زیستی در حوزه هنر داشته باشد.

مقام برگزیده در بخش ابداع، اختراع و نوآوری به محمد قدیانی  دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران اعطا شد. که موفق به اختراع دستگاه و فرایند جداسازی پیشرفته سیالات شیمیایی امتزاج ناپذیر با قابلیت چندمنظوره شده است.   این طرح پیش از هم توانسته است رتبه سوم جایزه مصطفی را بدست آورد و دارای تأییدیه ثبت اختراع بین المللی (US-Patent) است.

همچنن از تلاش محمد محمدنژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری از دانشگاه ارومیه برای  حفاظت از گونه های در معرض خطر انقراض مانند میش‌مرغ، پرنده‌ای که در فهرست سرخ اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت قرار دارد ، در بخش دانشجویان فعال محیط زیستی در زمینه حفاظت از گونه های در معرض خطر انقراض ، تقدیر به عمل آمد.

جایزه ویژه عضویت و همکاری فعال با انجمن های علمی و سازمان های مردم نهاد در زمینه ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست برای دو دانشجوی فعال محیطی زیست از دیگر جوایز این دوره از جایزه ملی محیط زیست دانشجویان کشور بود. که به ارغوان گرانمایه، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی محیط زیست از دانشگاه صنعتی اصفهان و مدینه ساعد، دکترای زمین شناسی اقتصادی از دانشگاه شهید چمران اهواز اهدا شد.

لینک خبر

لینک کلیپ برگزیدگان

 

1

 

تحت نظارت وف ایرانی