برگزاری وبینار آموزشی ملی با عنوان "نفس های جامانده در شهر"

همزمان با فرا رسیدن هفته هوای پاک ( ۲۵ دی تا ۱ بهمن ماه ۱۴۰۰) وبینار ملی " نفس های جا مانده در شهر" با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان و گروه آموزشی زمین شناسی و انسان و محیط زیست اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان برای کلیه دبیران و سرگروه های درسی زمین شناسی و انسان و محیط زیست سراسر کشور برگزار شد.

در راستاي ارائه گزارشي از پژوهش هاي علمي و اثرگذار دانشگاه صنعتي اصفهان و همچنين به منظور ايفاي نقش مسئوليت‌هاي اجتماعي دانشگاه در قبال عموم جامعه بويژه معلمان عزيز، مسئوليت تدريس در اين وبينار علمي بر عهده جناب آقاي دكتر محسن سليماني، عضو هیات علمی دانشکده منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان قرار داشت.

امید است با برگزاری این نشست ها علاوه بر ایجاد کانال ارتباطی موثر دانشکده با مجموعه آموزش و پرورش برای اشاعه فرهنگ حفظ منابع طبیعی، زمینه جذب دانش آموزان مستعد برای ادامه تحصیل در رشته های مرتبط با دانشکده نیز فراهم شود.