برگزاری سمینار علمی دکتر رسول یوسف پور

سمینار علمی دانشکده مهندسی منابع طبیعی روز شنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ در محل سالن سمینار دانشکده با حضور اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار شد. جناب آقای دکتر رسول یوسف پور عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست و منابع طبیعی دانشگاه فرایبورگ آلمان در قالب برنامه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا به ارائه سخنرانی علمی پرداختند. برنامه اراسموس پلاس، برنامه تبادل استاد و دانشجو، در قالب موافقتنامه بین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه فرایبورگ آلمان در سال ۱۳۹۷ به امضاء طرفین رسیده و تا سال ۱۴۰۲ ادامه دارد. سخنرانی آقای دکتر یوسف پور در زمینه «مدلسازی ریسک و عدم قطعیت تغییر اقلیم در مدیریت منابع طبیعی» بود که مورد توجه دانشجویان و اساتید قرار گرفت.

علاقه مندان مي توانند از طريق لينك زير به محتواي ضبط شده جلسه مذكور دسترسي پيدا كنند:

لینک خبر برگزاری سمینار علمی دکتر رسول یوسف پور