برگزاري جشن شروع مجدد آموزش حضوري در دانشكده مهندسي منابع طبيعي

جشن شروع مجدد آموزش حضوري در دانشكده مهندسي منابع طبيعي، با تلاش هيات رييسه دانشكده منابع طبيعي، با حضور دانشجويان و اساتيد در سالن آمفي تئاتر عصر روز سه شنبه مورخ 6 ارديبهشت 1400 برگزار شد.

در ابتداي جلسه، جناب آقاي دکتر نورالله میرغفاری رئیس دانشکده مهندسی منابع طبیعی ضمن عرض خوش آمد به دانشجويان، از سرگيري آموزش حضوري در دانشگاه را تبريك گفته و از دانشجويان خواست تا با عظمي مصمم‌ تر از گذشته به تحصيل علم و دانش و مهارت بپردازند.

در ادامه جناب آقاي دکتر سالار درافشان معاون آموزشي دانشکده مهندسی منابع طبیعی نیز ضمن عرض خوش آمد به مهمانان، نكاتي را در معرفي دانشكده و لزوم تلاش دو چندان دانشجويان در اين ايام باقي مانده از سال تحصيلي ضمن رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي كرونا بيان كردند.

در بخش‌هاي بعدي این مراسم دكتر سيدعليرضا موسوي و دكتر حسين بشري ضمن عرض تبريك به دانشجويان با شعرخواني مراسم را دوچندان مفرح نمودند.

مراسم با اهداي گل و و لوح يادبود دانشكده به دانشجويان و گرفتن عكس دسته جمعي جلوي درب دانشكده خاتمه يافت.