بازدید دانش آموزان دبستان پسرانه دانشگاه صنعتی اصفهان از دانشکده منابع طبیعی

به مناسبت روز جهانی حیات وحش در تاریخ 10/12/1401 دانش آموزان پایه چهارم، پنجم و ششم دبستان پسرانه دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه سرپرستان دبستان  از دانشکده منابع طبیعی بازدید کردند. در این بازدید از آزمایشگاههای شیلات به سرپرستی خانم مهندس نرگس رجایی و آقای دکتر ابراهیم متقی انجام شد و گروه شیلات به طور اجمالی برای دانش آموزان معرفی شد.  در ادامه بازدید دانش آموزان از بخش آزمایشگاه حیات وحش با معرفی تنوع زیستی پرندگان، پستانداران، خزندگان و دوزیستان، معرفی مناطق حفاظت شده ی ایران و گونه های بومی و حفاظت شده انجام گرفت که کارشناسان محیط زیست دانشکده، آقای مهندس اردشیر خسروی و خانم مهندس راحله دانشمند پارسا  توضیحات لازم را برای دانش آموزان ارائه دادند. در انتها با معرفی یوزپلنگ، گونه ی در آستانه ی انقراض ایران این بازدید پایان یافت.