اعلام اسامي و ارسال پرونده اوليه متقاضيان دوره فرصت تحقيقاتي خارج از كشور دكترا در سال 1401

احتراما از آنجايي كه درخواست معرفي متقاضيان استفاده از فرصت مطالعاتي خارج از كشور از سوي سازمان محترم امور دانشجويان بصورت آني و در كوتاهترين زمان ممكن اعلام ميگردد، مستدعي است جهت آمادگي براي استفاده بهينه از سهميه درنظر گرفته شده براي دانشگاه در زمان مقرر، دستور فرماييد ضمن اطلاع رساني دقيق، از بين دانشجويان دكتراي ورودي 98 ( متقاضي دوره فرصت تحقيقاتي خارج از كشور) كه نمره زبان معتبر و مورد تاييد دانشگاه و وزارت عتف را داشته و ارزيابي جامع پژوهشي1 را با موفقيت گذرانده اند، حداكثر سه نفر را  بر حسب اولويت انتخاب و به اين مديريت معرفي نمايند. با توجه به اينكه انتخاب نهايي متقاضيان توسط كارگروه تخصصي سازمان امور دانشجويان صورت خواهد پذيرفت مستدعي است در اطلاع رساني، بررسي شرايط و اولويت بندي درخواست ها نكات زير مورد توجه قرار گيرد:   1- ضرورت انجام فرصت مطالعاتي خارج از كشور.

2- عدم وجود مراكز  پژوهشي با توانمندي هاي مشابه در كشور.

3- عدم وجود تجهيزات و آزمايشگاه هاي مورد نياز براي انجام فعاليتهاي مرتبط با رساله دانشجو در كشور.

4- مهلت ارسال اسامي و پرونده‌ها به مديريت تحصيلات تكميلي تا 20 تيرماه 1401 مي‌باشد. 5- ارائه دعوتنامه، تاييديه رسمي نمره آزمون زبان، چكيده پروپوزال بدون نام اساتيد راهنما، مشاور و داورها. 6- پاسخ به سوالات مربوط به طرح و هدف از گذراندن دوره فرصت تحقيقاتي خارج، تكميل پيوست 1، ( طبق شيوه نامه پيوست ) ضروري است. (پرونده فاقد اين مدارك بررسي نخواهد شد.)

توجه فرماييد: ارسال اسامي به تحصيلات تكميلي هيچ حقي را براي دانشجو ايجاد نكرده و اين مديريت بر اساس شاخص ها و شرايط متقاضيان، اسامي دانشجويان را به ترتيب اولويت و متناسب با ظرفيت اعلام شده به سازمان معرفي خواهد كرد.