چاپ کتاب جدید دکتر کیوانی با عنوان راهنمای نگهداری کلکسیون ماهی ها

سدسازی‌های گسترده و بی‌حساب، آلودگی آب‌ها و منابع آبی و برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی برای مصارف کشاورزی، صنعتی و شرب و خشک‌سالی‌های اخیر در کشور و در بسیاری از نقاط جهان، موجب از بین رفتن و حتی انقراض بسیاری از آبزیان و به ویژه ماهی‌ها و کاهش تنوع زیستی آنها شده ‌است. برای حفاظت از این موجودات، شناسایی و جمع‌آوری گونه‌ها‌ یک امر ضروری است. بنابراین، موزه‌های تاریخ طبیعی و مؤسسات پژوهشی مانند دانشگاه‌ها، باید منابع اولیه شامل نمونه‌ها و عکس‌های موجودات ثبت شده را برای ثبت تنوع زیستی حاضر و انتقال آن‌ها به آیندگان، حفظ کنند. این کتاب روش‌های جمع‌آوری، نگهداری و عکسبرداری از نمونه‌های ماهی را توصیف می‌کند. این کتاب شاید در نوع خود اگر بی‌نظیر نباشد، یقیناً کم‌نظیر است. روش‌های نگهداری و فهرست‌بندی و مراحل توصیف شده در این کتاب برای موزه‌های دانشگاهی با بودجه محدود مناسب است. همچنین این کتاب جزییات مختلف تجهیزات عکاسی و نگهداری و خصوصیات آنها را فراهم می‌کند. علاوه براین، روش‌هایی برای ایجاد پایگاه داده و نحوه امانت دادن نمونه‌ها ارایه می‌دهد. مترجمان مطالعه این کتاب را به همه افراد، دانشجویان و به ویژه موزه‌بانان و موزه‌داران سفارش می‌نمایند.