انتصاب آقای دکتر نوراله میرغفاری به ریاست دانشکده مهندسی منابع طبیعی

ریاست محترم دانشگاه صنعتی اصفهان آقای دکتر سید مهدی ابطحی با صدور حکمی آقای دکتر نوراله میرغفاری را به سمت رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه منصوب نمود.

در متن این حکم آمده است: با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالي، به موجب اين حكم به مدت سه سال به سمت رياست دانشكده منابع طبيعي منصوب مي‌شويد.  اميد است با اتكال به پروردگار سبحان و بهره‌گيري از همفكري، همكاري و مشاركت فعال همكاران ارزشمند و محترم آن دانشكده در انجام وظايف محوله و پيشبرد و اعتلاي همه جانبه دانشكده موفق و مؤيد باشيد.

ریاست محترم دانشگاه همچنین در نامه جداگانه ای به عنوان آقای دکتر سعید سلطانی کوپایی از زحمات صادقانه و خدمات موثر ایشان در طول دوره تصدي رياست دانشكده منابع طبيعي،  تشكر و قدرداني نمودند و اظهار امیدواری کردند تا دانشگاه كماكان بتواند از دانش و توانايي هاي آقای دکتر سعید سلطانی کوپایی در عرصه معاونت مالی و اداری دانشگاه بهره‌مند شود.