حضور دانشجویان دانشکده منابع طبیعی در یازدهمین جشنواره ملی رویش

در یازدهمین جشنواره ملی رویش که از روز دوشنبه الی پنجشنبه (۳۰ بهمن الی ۳ اسفندماه) با حضور جمعی از دانشجویان فعال در کانون‌های فرهنگی و هنری ۷۰ دانشگاه کشور در دانشگاه یزد برگزار شد، خوشبختانه ‌کانون‌های فرهنگی هنری و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب عناوین برتر در این جشنواره ملی شدند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسؤولان دانشگاهی و استانی، خانواده شهدای کانون‌های فرهنگی هنری، دینی و مذهبی کشور برگزار گردید، کانون آریا از دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب دو عنوان شامل شایسته تقدیر اجتماعی در موضوع ایران شناسی و گردشگری و شایسته تقدیر برنامه ها و ایده های خلاقانه کانونی در موضوع بازارچه، هنری و بازآرت شد.

خانم آلا شایسته کیا دانشجوی کارشناسی ورودی 1400 در رشته علوم و مهندسی محیط زیست، به عنوان نماینده کانون های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو شورای کانون آریا در این جشنواره حضور داشتند.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وبگاه خبری دانشگاه به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

لینک خبر